Post by girlringbowitcau on Feb 20, 2022 16:40:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Age of Z Origins:Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ קודים תקלה זהב ▞▞▞
▞▞▞ Age of Z Origins:Tower Defense 2022 version ▞▞▞
אנא תקן את הבעיה לגבי החלפת חשבונות במספר חשבונות. זה אומר שצריך לשנות אימייל במשחקי Google Play כדי לעבור לחשבון אחר. זה בזבוז זמן וזמן שגוזל. אני מקווה שתפתור את הבעיה הזו בהקדם האפשרי.
כיף אם יש לך כסף
Age of Z Origins:Tower Defense Παιχνίδια στρατηγικής ofpw
כיף אבל ברגע שאתה מקבל דירוג קצת יותר גבוה לוקח לנצח לעשות משהו, או רוצה שתוציא המון כסף
מאז העדכון האחרון באוקטובר, 21, אני לא יכול לעשות או לשחק שום דבר במשחק! שום דבר שאני לוחץ עליו כבר לא עובד וכל מה שאני רואה זה מסך ריק, אין אפשרויות בכלל!! מה קרה?
משחק מהנה מאוד
סתם משחק חבל על ההורדה 👎
הגון, תנסה
אני אוהב שאני לא באמת אחד שמשחק משחקים אבל זו קבלה ובנוסף זה יותר טוב ממה שחשבתי שזה הולך להיות.
היה משחק נהדר אבל P52 ו-AVG הרגו אותו עבור השחקנים היותר שלווים ופחות פעילים. ביליתי סכום לא מבוטל על המשחק הזה על פני 2 בסיסים ברמה של 20+, אבל החבר'ה האלה איפסו אותי בזמן שהייתי בעבודה. אלא אם המפתחים יתקנו את זה. זה יהפוך לבלתי ניתן לשחק, יעצבן מאוד שהרבה עבודה נעלמה בפחות מיממה והדרך היחידה לבנות מחדש היא איטית מאוד או מאוד מאוד יקרה. שמור את הכסף שלך.
אם שיחקת שם במשחק אחר מלחמה וסדר. התחושה של איך דברים עובדים, תהיה סופר קלה ואתה תוריד את המשחק במהירות. הפקדים פשוטים, מכיוון שזהו משחק בסגנון rts כמו רוב האחרים, הקרבות בזמן אמת הם ממש מגניבים, רק צריך פרטים נוספים על הקרבות וזה יהיה מדהים, החנות קלה לניווט. יש שפע של חבילות זולות שמתחילות ב-$1 אז זה לא ישבור לך את הבנק בקניית דברים בלי שהאישה תדע. חחח, המשחק נראה מדהים עבור rts, ההגדלה של ההיבט למסודר ומפת העולם, יש בו הרבה פרטים קטנים, הלוואי שהיה סיפור מפורט יותר. הידיעה שזה רק רצינות ולא אמורה להיות חשובה, אבל בשבילי לדעת סיפור על כל קצין ואיך הכל מתגלגל, וממשיך להיות עלילה טובה לאורך כל זמן המשחק. יעשה את זה יותר מעניין עבורי. חוץ מזה המשחק נהדר, ואני שמח שהחברה רעבה לכסף ולמעשה דואגת לגיימרים.
נהדר להתעסק ולהכיר אנשים חדשים
משחק מדהים. זה ממש כיף ויש הרבה דברים לעשות במשחק. במידת הצורך, חבילות הקנייה זולות וזה מגניב. תודה שיצרת משחק כל כך מדהים😊 אני ממליץ להפוך את זמן הבנייה והמחקר לקצר יותר וזמן האיסוף יהיה קצר יותר, כך השחקנים לא ישתעממו מהמשחק. שחקנים צריכים לחכות שעות רק כדי לשדרג ולחקור ואין להם שום דבר אחר לעשות וזה y כמה אנשים מפסיקים לשחק כי זה נהיה יותר קשה. שם המפקד-QueenLeo World #24
למרות הפיגור, נהניתי מאוד מהמשחק. זהו עיבוד ויזואלי למשחק UTOPIAN בן 20 השנים. אני אמליץ על זה לכל החברים שלי. אני אוהב את רמות הצמיחה והניסיון. הוא די מאוזן, יכול להשתמש בכמה טוויקים באזורי הגיוס והצי, אבל המשחק הזה מהנה לחלוטין. למרות שאני מרגיש שזה שכר כדי להצליח במשחק, זה עדיין די כיף.
Age of Z Origins:Tower Defense Strategie zdx
זה כל כך משעמם איפה נמצא כפתור ההפעלה.
כיף ומהנה
הרבה כיף רק צריך עוד שחקנים.
אני אוהב משחקי הגנת מגדל, והסיפור לא רע. בסופו של דבר זה יוביל ל-Pay to Play, אבל להתחיל זה משחק טוב להעביר זמן עד שתחליט ללכת
הרבה גרפיקה מהנה, אותו משחק בסיסי כמו משחקי מלחמה אחרים.
בפרסומת הוא הוצג כמשחק הגנת מגדל, לא מחפש סוג אחר של משחק Clash of Kings.
TRIVIA QUIZ. Tricky & Fun Game Kviz lxmy
כיף מאוד להצטרף לשבט כדי להגיע רחוק ולהתחזק או ללכת על זה לבד ולהיות מותקף על ידי שבטים אחרים
הָגוּן. יכול לעשות עם כמה שיפורים כמו פריסת מפה טובה יותר, הגדלת תגמולי F2P וכו '.
נהנה מאוד מהמשחק
משחק נהדר בהחלט אם אתה רוצה באמת ליהנות ממשחק מקוון מעולה אתה חייב לנסות AOZ ברגע שאתה מתחיל אתה לא יכול להפסיק לשחק בו זה מפתה אותך לתוכו ואתה יודע שאין מוצא התחלת אותו עכשיו זה הזמן שלך לשבת להירגע וליהנות מהשם - IdoIR
המשחק הזה פשוט עובר דרך 'חיפוש' בלתי מתגמל לבנות בניין ברמה גבוהה יותר. אחרי ששיחקתי יומיים, עדיין ראיתי את הנקודה. אתה למעשה לא שולט בשום צורה של קרב. פשוט 'בנית' את הצבא ואז שלחת אותו החוצה. אם הם יפסידו, למי אכפת. אתה לא מפסיד את הצבאות. החלק הטוב היחיד במשחק הוא הגרפיקה. הבקרות אפילו לא עקביות. חלק מהמסכים פועלים כחלונות קופצים ונעלמים כאשר אתה לוחץ מהם. אחר נסגר כאשר אתה לוחץ על כפתור 'הקודם'.
משחק מעולה יש הרבה אקשן!! אבל שפע האקשן הזה נגמר ממש מהר. בגלל שהגז/ניידות במשחק מתחיל ב-100% אבל נגמר מהר יותר ממש כמו לנסות להרוג זומבים תמורת פרסים זעירים.סליחה על היותי שלילי חחח ניסיתי לאסוף כמה דברים ועדיין לא קיבלתי את הפריט של אני צריך צריך לעלות יותר מדי כיתה זה כבר חודשים טוב כל מה שאני יכול זה להמשיך לשחק!! אז זה משחק כיף אם אתה מאוד סבלני או שלא אכפת לך להוציא כסף UN1Kingchittaphong!💪🏼
משחק לא רע להעביר את הזמן
שם המפקד: Trustevil. זה לוקח הרבה כדי לקבל שדרוגים ולפעמים הוא ארוך. כנ"ל לגבי ההתקפות על העיר שלך מאנשים אחרים. זה מטריד כדי להחזיר כוח ומשאבים שאבדו בקרב וחלילה בית החולים שלך לא מפולס מספיק כי אתה תאבד לפעמים אלפי חיילים לאחר התקפה. ואז הצורך ללכת ולגייס מחדש חיילים זה אפילו יותר מטריד. יש דברים חיוביים כמו התגמולים על השלמת משימות ויישור מבנים, הרג זומבים. 4 כוכבים כן
אני מהסס לשים כוכבים. מאז שלא הצלחתי לשחק. המשחק לא ייטען. כל מה שהוא אומר זה גיל של מקורות z על המסך, אבל זה לא נפתח לעולם
משחק בסדר אבל אפשר להמתין 22 שעות להתקדמות אלא אם כן אתה עושה עסקאות מיקרו.
המשחק הזה נהדר, למרבה הצער יש בעיות גדולות כאשר אירועים גדולים קורים. זו לא הפעם הראשונה שאיבדתי הרבה התקדמות בגלל שגיאות במשחק. מצער שהכסף האמיתי שמוציא הוא מותניים מכיוון שהמשחק לא יכול להתמודד עם תעבורת המשתמשים. בנוסף, בפעם הראשונה שזה קרה, ניסיתי ליצור קשר עם מפתחים כדי להסביר את הבעיה שלי, הם לא הגיבו.
משחק טוב, אבל הרבה שחקנים לא מקוונים ולוקח יותר מדי זמן לעלות רמה או לאסוף, אבל באופן כללי זה ממכר
המשחק לא עובד מחוץ ל-wifi. זה התחיל באוקטובר והם עדיין לא תיקנו את הבעיות שלהם.
משחק טוב!
וואוווו
Age of Z Origins:Tower Defense Strateji Oyunları qlwh
תמיכת לקוחות איומה, אל תוריד אלא אם כן אתה רוצה להוציא המון כסף והם לא יעזרו אם תאבד את החשבון שלך.
המשחק צריך להשתפר. זה מבקש זמן מוגזם מהגיימרים ואני רואה הרבה אנשים פשוט עוזבים בשביל זה. דוגמה יכולה להיות- זמן נסיעה כדי להרוג את הזומבים. אנשים יכולים לבלות זמן במהלך קוביד ועכשיו דברים משתנים. ההצעה שלי תהיה לברר את הבזבוזים האלה ולצמצם את הזמן הנדרש למשחק. Tito_dhaka. אומה -208
אם הייתי יכול לתת לזה אפס כוכבים הייתי עושה זאת. הזמינות של טלפורטציה מסביב למפה יכולה להיות מועילה אבל היא גם מאפשרת ללווייתנים להסתובב ופשוט להרוס כל התקדמות שתעשה, אלא אם כן אתה מגן 24/7, על ידי תקיפת 10+ פעמים בפחות מ-30 דקות. ככל שתגיעו לרמות גבוהות יותר, כך העלות לשדרוג האולם המרכזי שלכם היא דרסטית יותר והסבירות שלעולם לא תגיע אליו אלא אם כן תתחבר או תעביר את הכרטיס הזה. היזהרו מחטיפת המזומנים הבוטה.