Post by girlringbowitcau on Feb 20, 2022 16:28:19 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tanks vs Robots:Real Steel War ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tanks vs Robots:Real Steel War IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ kodi palielina atslēgas ▞▞▞
▞▞▞ Tanks vs Robots:Real Steel War 2022 version ▞▞▞
Robots vs Tanks: 5v5 Battles Arcade cjbx
Šī ir visbrīnišķīgākā spēle
Vai varat man iedot 200 zelta un 1000000 sudraba manas spēles nosaukums ir thor3987 😭lūdzu tankos vs robotus
Spēli spēlē jauki
Mājas - JurmalaEstate
Man patīk šīs spēles
Nu forši
Šī spēle ir neticama!!!
Stulbās vadības ierīces ir vērstas atpakaļ, bet ar spēli viss ir kārtībā, vienkārši vadīklas padara to briesmīgu, es to vajadzētu mainīt
Snake Arena Akcija gfn
Tanks vs Robots:Real Steel War Arkaadmängud qen
Forša labākās spēles spēle
Spēlē tikai dažas reizes, bet nav slikti
Patiesībā man bija jāatgriežas, lai mainītu pārskatu par lvl8 un, godīgi sakot. Esmu tik noguris no skārienvadības... Torret ir sods... Es mēģināju dažādos veidos, nekas tāds pats, tas dara visu, ko vēlas, kustība lielākoties ir bezjēdzīga, ka abi kopā.... Oho ! Automātiskā mērķēšana ir tik slikta! Turpina lēkt uz augšu un uz leju. Šķiet, ka šo spēli var spēlēt tikai ar spilventiņu vai tastatūru. Lūdzu, izlabojiet to. Tiek mainīts uz 1 zvaigznīti, tas tiešām ir jāmaina. VIP SPĒLĒTĀJI ir jānodala. Tas patiešām nogalina spēli
Space Shooter Android Lejupielādēt ...
Es ienīstu šo spēli nevar mērķēt pareizi aprunāt pareizi kontrolēt grafikas sucks
Veiciet trikus uz bmx vai atrodiet galveno F-90 tanku vai postošo kaujas helikopteru. ... Super Crime Steel War Hero Iron Flying Mech Robot APK
Es vēlētos atgūt savu pirmo profilu.
Man patīk šī spēle, taču vadīklas ir nedaudz dīvainas un grūti pierast. Tam vajadzētu būt, kad kaut kur skatāties, kad nospiežat kursorsviru, jums vajadzētu doties tajā virzienā
Kontrole ir slikta
Join Clash 3D radīja Supersonic Studios LTD Android attīstītājs Arkādes spēles kategorijā. Lai instalētu Join Clash 3D Android .apk App ierīcē,
Tie ir ļoti jautri, bet jūs piešķirat sudrabu par 1. vietu, dodiet 10 000 par otro vietu...
Tas ir garlaicīgi, bet arī jautri, taču jums nevajadzētu to lejupielādēt godīgi ☺
lūdzu pievienojiet vairāk robotu/tanku un padariet to lētāku, lai spēlētājs varētu nopirkt un spēlēt, un viņam ir iespējas nomainīt/pievienot IEROČUS vai pievienot arī PRASMES TURIET viņiem spēlēt JŪSU SPĒLI ILGI, es tikai spēlēju apmēram 50 menit+, bet man jau ir garlaicīgi jo tas ir VIENKĀRŠS, arī, lūdzu, IZŅEMIET SASOTO DEGVIELU un, lūdzu, stingri nofiksējiet ROTĀCIJU, šaujot ienaidnieku kustībā. ja vēlaties, lai jūsu spēles gūtu panākumus, lūdzu, dariet to, ko es saku/rakstu
laba spēle roboti vs tanki
Jautra laika slepkava
Jautra spēle, taču atkal maksājiet, lai uzvarētu, pat ja jūs slīpējat.
Chrome interneta veikals - Virtuālās pasaules
Tanks vs Robots:Real Steel War Аркадни xybo
Fantastiska spēle kopumā, izņemot vadības ierīces, galvenokārt ar mērķi. Joprojām laba grafika un spēle. Lai gan joprojām kāpju līmeni un vēl kādu laiku spēlēšu, lai to izdarītu, es ceru, ka nākotnē redzēsim atjauninājumus.
Liels laiks, MAKSĀJOT, lai uzvarētu, netērējiet savu laiku šeit
Es domāju, ka šajā spēlē ir viss, ko es meklēju robotu kara spēlē, un es no tā kļūstu atkarīgs. Lielisks darbs puiši!!!
Šķiet, ka spēle ir laba, taču vadība ir aizkavēta. Kaitināja mani turtorial un uninstslle to. Radītājiem, ja jums ir zirnekļa robots, tam vajadzētu staigāt visos virzienos neatkarīgi no tā, kur tiek pagriezts senitels.
Sarežģītas vadības ierīces. Bet spēle ir laba
Space Shooter - Galaxy Attack izstrādāja Bắn Máy Bay Android attīstītājs Arkādes spēles žanra. Android App ir vidējais vērtējums 4,4 ar 10 000 000+
Man šī spēle patīk tāpat kā War Robot un Tanki Online...