Post by girlringbowitcau on Feb 20, 2022 16:19:22 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Soccer Super Star ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Soccer Super Star IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçı kodu daha çox xal ▞▞▞
▞▞▞ Soccer Super Star 2022 version ▞▞▞
There are more than 10 games similar to Soccer Superstars for a variety of platforms, including Android, iPhone, iPad, Android Tablet and Windows Phone.
Söz ola bilməz
Dəhşətli təcrübə, oyun əladır, lakin reklamlar hər yerdədir, təcrübəni məhv edir
Bu, əla oyundur, lakin sizin digər oyunçulardan daha sürətli bir oyunçu olmalıdır
Soccer Super Star Sportovní hdg
Futbol ulduzu indiyə qədərki ən yaxşı oyundur, lakin çoxlu reklamlar var və bəzən uduzuram
Oyunu sevirəm, lakin bu, əsasən sizə oynamaq üçün nəsə vermək üçün əlavə edilmiş futbolun olduğu bir reklamdır. Onları burada izləməyə nə qədər vaxt sərf etməyiniz düzü gülüncdür.
Əla fikir, bütün oyun istərdim, hər oyundan sonra reklamla sıfırlanmayın. Siz reklamlarla oyunu korlamadığınız zaman qayıdacağam.
bütövlükdə əla oyundur, lakin SİZ KARYERANA NECƏ YENİDƏN BAŞLAMALISINIZ bunu həll etmək lazımdır və ya mən oyunu tamamilə tərk edirəm
Əlq oyundu
Çox yaxşı
Əla oyundu.
Bu gün proqramı silmək qərarına gəldim, çünki hər zaman reklamlara baxmaqdan bezmişəm, telefonumda futbol oynamaq lazımdır, telefonumda reklamları dayandırmağın mənim vəzifəm olmadığını düşünürəm. Bundan bezdiniz, TEXNİKİ PROGRAM MÖCÜZƏDİR
İndiyə qədər çox yaxşıdır və onun Liverpool və Manchester kimi heyrətamiz komandaları var. Bu oyun şiznitdir. Bu oyunu yaradan insanlar dahidir
Bu oyun inanılmazdır, lakin çoxlu reklamlar göründüyü üçün bu oyunu sildim. Hər səviyyədə çoxlu reklamlar çox qıcıqlandırıcıdır.
O qədər çox reklam var ki, o, sadəcə olaraq zisti çıxarır...
FİFA və ya pes kimi digər oyunların oyununa uyğun gələn matçlar etmək həqiqətən gözəldir
Bu zəhmli oyundur, lakin hər 15 saniyəlik oyun üçün sözün əsl mənasında 5 saniyə reklamdır. Həqiqətən də qəribədir. Oyunun çox potensialı var. Əksər "pulsuz" oyunlarda reklamlar var, amma bu oyun onu başqa səviyyəyə qaldırır.
Yaxşı oyun amma yavaş
Dc Nft Redeem Code dc nft redeem code. To meet the ...
Soccer Super Star - सॉकर खेलकूद mqlv
See price drops for the iOS Universal app Soccer Super Star - RPG. Live the life of a Soccer Star! Enjoy pure gameplay without annoying ads You are the
Bir mərhələni bitirmək üçün 10 saniyə və hər mərhələdə reklam üçün 30 saniyə? zarafat edirsiniz?
Onun əla oyun, demək olar ki, heç bir əlavəsi yoxdur, baxmayaraq ki, bir az qeyri-realdır və mən ÇOX demək istəyirəm! əyləncə yavaş düşünən hər kəs üçün mükəmməldir.
Oyunçuları topla həddindən artıq çox hərəkət etdirmək və nəhayət, ən pis şəraitdə ötürmə etmək./Künc nöqtəsi qol üçün çox vacibdir. künc nöqtəsindən hücumçuya ötürmə edirsən, lakin o, qapıya zərbə endirmək əvəzinə, topla künc nöqtəsinə doğru gəlir və bunu bir daha təkrarlayın./Hücumçular həmişə qapının arxasında olurlar və yalnız qapıçı olsa belə, heç vaxt atəş açmaq üçün dönmürlər. onların qarşısındadır./İki nəfər arasında təkrar və ardıcıl ötürmələr./Oyunçuların aşağı bacarığı.
Hər hədəfdən sonra reklamlara hazır olun. Pulsuz oyun, lakin reklam gəliri olmadan. Əla oyun.
Əla oyun. Baxmayaraq ki, bəzən rəqibin qolları necə əldə etdiyini bilmirsən.
For every 1/4" of thickness there is one layer of super-strong fiberglass ... China Procircle Neoprene Soccer Training Adjustable Football Trainer Belt Solo
Oyun vaxt öldürmək üçün əyləncəlidir, amma bilmirəm o anda 5 saniyə və sonra 20 saniyə reklam oynamaq nə qədər vaxt apara bilər ..... silindi
Çox yaxşı 😊 oyun mən onu oynayıram və bu, real həyatda bu oyunla bağlı möhtəşəm futbol təcrübəsi kimidir
спортивная игра про футбол с изометрическим видом. Концепция игрового процесса продумана профессионально, высокая степень независимости
Çox reklam görünür, bu pisdir, xoşuma gəlmir
YENİLƏNİB: Cavab almaq üçün bir ay çəkdi, mən bununla daha çox vaxtımı itirmək fikrində deyiləm, çünki müştəri xidmətinin olmaması müştərinizə nə qədər az əhəmiyyət verdiyinizi göstərir! Reklamlar dayanmadan! Mən 20-ci səviyyəyə çatdım və sonra reklam yüklənərkən qara ekran görünür və heç oynaya bilmirəm! Məcburi dayandırdım, sildim və heç bir dəyişiklik etmədən yenidən quraşdırdım (yalnız qara ekran) Artıq cəhdlərimi bitirdim, bu problemləri olmayan çoxlu oyun var.
Çox Asan Oyun onu çox Darıxdırıcı 🥱 çətinləşdirir
사커 슈퍼스타(Soccer Super Star) 스포츠 zzs
Mən nifrət nifrət bu oyun nov qoyur nə qədər əlavə edir. Oyun özü yaxşıdır, amma əlavələri olmasın deyə onu satın almaq istərdim. Zəhmət olmasa bu seçimi bizə verin. Mən silinirəm
Bunu kocurmiyenler xiyarin yekesidi 👌👇👌👇👌👇pecat halqa bilet
Cox coefuledir
İdare edir
Soccer Super Star - RPG | App Price Drops
Android: 4.3+ | Size: 92.7 Mb | Soccer Super Star MOD - Play a new fast-paced soccer game. Easy controls with easy to understand initial training that will
Super City Приключенски uai
gözəl